Mijn favorieten

‘Snuif de sfeer op en verken de buurt’

NVM Open Huizen Dag: zit je droomhuis erbij?
 
Op zoek naar een woning? Doe dan mee aan de NVM Open Huizen Dag. Op zaterdag 30 september kun je vrijblijvend meerdere huizen bezichtigen. Makkelijk en gezellig, en wie weet vind je zo je droomhuis!

NVM-woordvoerder Roeland Kimman heeft een aantal tips voor bezoekers van de NVM Open Huizen Dag. “Ga eerst langs bij een hypotheekadviseur en onderzoek wat je kunt lenen. Dan kun je op 30 september gericht zoeken naar een geschikt huis. Zet bovendien je wensen op een rij: waar moet je droomhuis aan voldoen? Heb je een huis op het oog? Laat je dan deskundig adviseren in het aankooptraject.”
 
Natuurlijk heeft Kimman ook tips voor verkopers. “Zorg voor een opgeruimd, fris en neutraal huis. Mooie foto’s op internet met daarop een modern interieur zorgen voor meer bezichtigingen. Je hoeft niet per se een appeltaart te bakken, maar het staat wel symbool voor gastvrijheid. Iets lekkers en een kopje koffie aanbieden zorgt ervoor dat kopers zich welkom voelen, een goede eerste indruk krijgen en zich eerder ‘thuis’ voelen in misschien wel hun toekomstige woning.”

Deelname werpt vruchten af
Verkopers hebben veel baat bij de NVM Open Huizen Dag. Kimman: “Het is een mooi moment om actief aan de slag te gaan met de verkoop van je huis. En het werpt zijn vruchten af: van woningen die deelnamen in april 2017, was twaalf weken later 43% verkocht. Van de niet-deelnemende woningen was dat 26%.”

Op onze website en Funda staan de deelnemende huizen! Vervolgens kun je een route uitstippelen en op een laagdrempelige manier meerdere huizen op één dag bezichtigen. Je kunt de sfeer opsnuiven en de buurt verkennen. Graag tot dan!


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring