Mijn favorieten

Gaat u op wintersport?

Gaat u op wintersport  ?? Belangrijke informatie voor uw doorlopende reis- en annuleringsverzekering.
Op vakantie gaan en hiervan heerlijk genieten gaat meestal onbezorgd en probleemloos. Helaas komt het ook voor dat er tijdens de vakantie diefstal of verlies van goederen plaats vindt. Of nog erger een ongeval of een onverwachte reden waardoor u de reis moet annuleren of afbreken.
Om deze verzekering goed op uw situatie aan te sluiten vragen wij uw aandacht voor de volgende punten :
  • Op uw annuleringsverzekering is vaak verzekerd dat in het geval familieleden, in de eerste of tweede graad, plotseling ziek worden of komen te overlijden u de reis kunt annuleren of afbreken.
In het geval u reist met een ander gezelschap dan deze genoemde familieleden (bijvoorbeeld vrienden of kennissen), is het belangrijk om de reisverzekering hierop aan te passen.
  • In het geval u reist voor beroep, bedrijf, studie, stage, vrijwilligerswerk of andere werkzaamheden is eventueel een aantekening op de polis noodzakelijk of er kan een aanvullende dekking noodzakelijk zijn.
  • De reissom voor de annuleringsverzekering is vaak gemaximeerd tot € 5.000,= per reis (per persoon) ! In het geval uw reissom meer bedraagt kan deze aanvullend verzekerd worden.
  • Op reisverzekeringen is vaak werelddekking van toepassing. Daarnaast zijn skiën en snowboarden vaak meeverzekerd. In het geval voor u Europadekking voldoende is, of u gaat niet op wintersport, kan dit (soms) leiden tot een lagere premie.
  • Standaard is automobilistenhulp vaak niet meeverzekerd. Deze kan eventueel ook op autoverzekering of via een wegenwachtservice verzekerd zijn.In het geval u met de auto op (wintersport)vakantie gaat is het goed dit vooraf goed uit te (laten) zoeken.
In het geval u een herberekening wenst voor de beperktere Europadekking en/of andere wijzigingen ontvangen wij graag de namen van de verzekerden met de geboortedata en de aanpassingen die u graag wenst.
Met vriendelijke groet,
Ten Broeke makelaardij en verzekeringen
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring