Mijn favorieten

NVM Open Huizen Dag

Zaterdag 6 oktober is het weer NVM open huizen dag van 11:00 tot 15:00 uur. Zonder afspraak ben je op deze dag welkom bij alle deelnemende woningen. De eigenaar leidt je rond door de woning en kan je veel over de woning vertellen.

Wil je zoveel mogelijk uit de open huizen dag halen? Dan kan je jezelf goed voorbereiden door vooraf het volgende uit te zoeken:
  • Bepaal hoe jouw ideale woning er uit moet zien. Denk hierbij aan de buurt, de ligging, het aantal kamers, woonoppervlakte, etc. waaraan de woning moet voldoen.
  • Achterhaal tot welk aankoopbedrag je een woning kunt financieren. Hiervoor kun je onze hypotheekadviseur raadplegen.
  • Maak vervolgens een lijst van woningen die voldoen aan voorgaande criteria en kijk welke hiervan deelnemen aan de open huizen dag. Voor deelnemers zie:  https://www.funda.nl/koop/lemelerveld/nvm-open-huizen-dag/sorteer-plaats-op/
  • Stippel vervolgens een handige route uit.
Noteer tijdens de open huizen dag de belangrijkste kenmerken van de bezochte woningen, zoals de plus- en minpunten van de woning, de staat van onderhoud binnen en buiten, welke voorzieningen zijn er in de buurt, etc. Doe dit alleen voor de woningen die echt je intersse hebben.

Heb je één of meerdere leuke huizen gezien tijdens de open huizen dag? Neem dan contact op met de verkopende makelaar om meer informatie in te winnen. Schakel eventueel een aankoopmakelaar in om je bij de vervolgstappen te begeleiden.

Veel succes zaterdag 6 oktober!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring