Mijn favorieten

Hypotheken

 

Uw droomhuis vinden is één. Het vinden van een passende hypotheek weer iets heel anders. Met een huis en een financiering gaat u een langdurige financiële verplichting aan, waar u nog lang plezier van kunt hebben

De beste hypotheek bestaat niet. Wat wel bestaat, is de beste hypotheek voor uw persoonlijke situatie. Hier geldt altijd maatwerk in hypotheken en verzekeringen. Wij helpen u graag om deze samen te vinden.

Onze financieel adviseurs zijn uitstekend geschoold in onafhankelijk financieel advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Aan die erkenning zijn hoge eisen qua opleiding en ervaring verbonden

Veel websites bieden u de mogelijkheid om uw maximale hypotheek te berekenen. Deze berekening geeft echter geen inzicht in de maandelijkse kosten. Interessanter is om vanuit die kosten te redeneren.

Bij de beoordeling wordt bekeken of voor u de woonlasten betaalbaar zijn nu en in de toekomst bij pensioen of inkomensverandering. Risico's als  arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden,  brand, diefstal en andere vormen van schade verzekeren brengen wij voor u in kaart. Uw bezit beschermen tegen onvoorziene omstandigheden is onderdeel van ons advies.

 

Contact? Ik sta u graag te woord!

klik hier

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring